EuroGastro to impreza branżowa, na której wszystkich obowiązuje rejestracja. Przedstawiciele sektora gastronomicznego mogą zwiedzić targi bezpłatnie pod warunkiem, że do końca stycznia wypełnią formularz zgłoszeniowy na stronie internetowej. Warto już teraz skorzystać z tej możliwości, aby zaoszczędzić pieniądze i uniknąć załatwiania formalności na miejscu. Dla osób, które zarejestrują się po 31 stycznia 2013, organizator przewidział 50 proc. rabatu. Wtedy jednodniowy bilet wstępu będzie kosztował 30 zł. Rejestracja na miejscu w dniu targów również będzie możliwa, a koszt biletu wyniesie 60 zł za każdy dzień.
Klienci biznesowi Targów EuroGastro będą mogli zapoznać się z pełną ofertą produktów i usług dla gastronomii. Ta branżowa impreza skierowana jest przede wszystkim do właścicieli i managerów restauracji, barów typu fast food i snack-bar, pizzerii, małej gastronomii, kawiarni, klubów, pubów, firm cateringowych, hurtowni gastronomicznych, lodziarni, cukierni, piekarni, a także hoteli i pensjonatów.
Pełnego przeglądu oferty rynkowej będą mogli dokonać także przedstawiciele super- i hipermarketów odpowiedzialni za zakupy oraz współpracę z dostawcami, dystrybutorzy produktów i usług dla horeca oraz osoby zarządzające punktami zbiorowego żywienia. Targi EuroGastro to nie tylko źródło inspiracji kulinarnych dla szefów kuchni oraz kucharzy, ale również impreza pozwalająca śledzić najnowsze trendy, poszerzać wiedzę oraz podnosić kwalifikacje.